Fotògrafs Gatronòmics a Barcelona

A Nebari estudi som fotògrafs gastronòmics a barcelona i capturem amb les nostres fotografies la bellesa única de cada plat aconseguint transmetre el famós paladar mental en els clients.

Ressaltem el color, la textura i la consistència dels aliments de manera professional per a aconseguir amb imatges obrir l’apetit. No sols fotografiem aliments, també fotografiem l’interior dels restaurants, capturant així l’essència i l’ambient del negoci, aportant més valor per als clients.

Serveis de fotografia gastronòmica a barcelona

Destaca els teus plats amb fotografies gastronòmiques professionals i de qualitat. Personalitzem les sessions fotogràfiques segons les teves necessitats i objectius específics. Adaptem les nostres tècniques per a capturar l’essència i l’atractiu dels teus plats de diverses maneres.

Servei de fotografia d'aliments

fotografia gastronòmica amb fons blanc

Fotografia d'aliments amb fons blanc

El nostre servei de fotografia d’aliments amb fons blanc es centra en ressaltar el producte i millorar la presentació per a diversos usos comercials.

Gràcies a les nostres fotografies d’aliments amb fons blanc aconseguim destacar les característiques úniques del producte de manera nítida i neta.

Aquest tipus de fotografia és particularment útil per a:

 • Penjar a la pàgina web
 • Xarxes Socials
 • Menús
 • Revistes gastronòmiques

Fotografia d'aliments a l'exterior

Les nostres fotografies d’aliments en exteriors són una poderosa eina de màrqueting per a negocis relacionats amb el menjar i les begudes que desitgen transmetre una sensació de frescor, autenticitat i connexió amb la naturalesa.

En les fotografies d’aliments en exteriors ens centrem en aprofitar la llum natural i l’entorn per a crear imatges atractives i evocadores. Aquest tipus de fotografia et permet contextualitzar el producte, crear una diferenciació de marca i generar emocions i sensacions en els teus clients. 

Aquest tipus de fotografia és particularment útil per a:

 • Xarxes Socials
 • Pàgines web
 • Menús
 • Revistes gastronòmiques
fotografia gastronòmica a l'exterior
fotografia gastronòmica amb atrezzo

Fotografia d'aliments amb atrezzo

Les nostres fotografies d’aliments amb atrezzo són ideals per a negocis relacionats amb la gastronomia que desitgen afegir un toc de creativitat i estil visual a la presentació dels seus productes. Amb la fotografia d’aliments amb atrezzo ens centrem en crear imatges visualment atractives i evocadores mitjançant la inclusió d’elements addicionals que complementin els aliments.

Aquest tipus de fotografia ens permet enriquir la presentació del producte, crear una experiència visual completa i ressaltar l’estil i l’estètica de la marca. També permet contextualitzar l’ús del producte i evocar sensacions i emocions.

Aquest tipus de fotografia és particularment útil per a:

 • Xarxes Socials
 • Pàgines web
 • Revistes gastronòmiques

Servei de fotografia de Vins i caves

fotografia de vi rosat

Fotografia de Vins i Caves

El nostre servei de fotografia per a vins i caves és essencial per a negocis relacionats amb la indústria vinícola i de begudes alcohòliques, així com per a establiments que desitgin destacar la seva selecció de vins i caves.

La fotografia de vins i caves té com a objectiu presentar aquests productes de manera que ressalti la seva qualitat, atractiu visual i connexió emocional, ajudant a millorar la percepció del consumidor i a impulsar les vendes. Aquestes fotografies ens permeten destacar l’elegància i qualitat del producte, mostrar detalls específics i crear una imatge de marca sòlida.

Aquest tipus de fotografia és particularment útil per a:

 • Penjar a la pàgina web
 • Xarxes Socials
 • Revistes gastronòmiques

Servei de fotografia d'esdeveniments gastronòmics

Fotografia d'esdeveniments gastronòmics

Amb les nostres fotografies per a esdeveniments gastronòmics conseguim documentar i ressaltar tots els aspectes de l’esdeveniment, crear material visual atractiu per a promoció i màrqueting, i transmetre l’experiència i emocions viscudes pels assistents, ajudant a promocionar i recordar l’esdeveniment de manera efectiva.

Aquest tipus de fotografia és particularment útil per a:

 • Penjar a la pàgina web
 • Xarxes Socials
 • Revistes gastronòmiques
fotografia d'event gastronòmic concurss balfegó

Servei de vídeo gastronòmic

vídeo gastronòmic concurss baflegó

Vídeos gastronòmics

A més dels nostres serveis de fotografia, també oferim el servei de vídeo per a establiments gastronòmics a Barcelona.

Amb els nostres vídeos aconseguim capturar i promoure amb contingut dinàmic, visualment atractiu i d’alta qualitat, l’essència i la bellesa única dels plats i instal·lacions del teu negoci per a atreure nous clients.

Aquest tipus de fotografia és particularment útil per a:

 • Penjar a la pàgina web
 • Xarxes Socials

Últims projectes gastronòmics a Barcelona

Per què triar-nos com a fotògrafs gastronòmics a Barcelona?

Professionalisme i experiència

La nostra experiència de més de 10 anys en el sector i la nostra professionalitat i qualitat en els treballs que realitzem estan recolzats pels més de 50 restaurants amb els quals hem treballat.

Equip d'última generació

Disposem d'equips fotogràfics complets i d'última generació que inclouen des de lents, accessoris fins a il·luminació. Obtindràs fotos dels teus plats, nítides i d'alta resolució, amb el nostre equip professional.

Estil i Creativitat

Aportem idees creatives, atractives i úniques per a donar un toc distintiu a les teves fotografies gastronòmiques.

Entrega Ràpida

Sabem que vols les fotografies i que les vols ja. Per això ens encarreguem que en un termini de 3 - 4 dies disposis de totes les fotografies llestes i editades. Si ho necessites, també podem lliurar-te-les el mateix dia de la sessió.

Pressupost Competitiu

Tots els nostres serveis són personalitzats i les nostres tarifes són diferents. El que assegurem és que els nostres pressupostos són competitius, tancats i sense sorpreses.

EL NOSTRE EQUIP DE FOTÒGRAFS GASTRONÒMICS A BARCELONA

Comptem amb un equip professional de fotògrafs amb anys d’experiència al sector de la fotografia que garanteix la qualitat dels nostres serveis i els millors resultats per a les empreses que ens contracten.

Cristina Brujas - Fotògrafa professional a Barcelona

Cristina Brujas

“Fotògrafa a l'espera de l'instant únic. Apassionada del circ.”

 • Fotógrafa, diseñadora gráfica y Cofundadora de Nebari estudi.
 • Especialitzada en fotografia per a esdeveniments, corporativa, d’interiors i de productes.

Jaume Gassol i Bellet

Cofundador

 • Account Manager i Cofundador de Nebari estudi
 • Encarregat de l’estratègia i desenvolupament empresarial, adquisició de projectes, gestió financera i definició i implementació de KPIs per a cada projecte.
Toni Carol - fotògraf professional a Barcelona

Toni Carol Saumell

Fotògraf

 • Fotògraf especialitzat en fotografia de productes, interiors i de productes per a comerç electrònic.

les teves fotografies gastronòmiques en 4 passos.

fotografía gastronómica

Agendem una reunió per a definir tots els detalls de la sessió fotogràfica. Definim el dia i el tipus de sessió fotogràfica.

Us enviem el pressupost detallat en el qual s’inclouran tots els detalls acordats en la reunió inicial, inclosos els temps.

Organitzarem de manera meticulosa quin serà l’ordre a l’hora de fotografiar. Us anirem mostrant les fotografies per a anar perfilant i definint l’estil.

Una vegada finalitzada la sessió, seleccionarem i editarem les millors fotografies. En un termini de 3 a 4 dies podràs disposar de tot el material fotogràfic llest i optimitzat per a ser utilitzat.

Opinions de Clients Reals

PREGUNTES FREQÜENTS DELS USUARIS

Sí, en la reunió definim l’estil de les fotografies, així com si seran amb fons blanc, amb atrezzo, en interior o exterior.

Podem fer-les en l’estudi o en el restaurant. Si són plats cuinats, el més habitual és el propi restaurant. Això fa que puguem capturar el plat en la seva essència recentment cuinat, ja que les textures i colors poden canviar quan l’aliment canvia de temperatura.

Els nostres fotògrafs d’aliments utilitzen diversos tipus de composicions per a obtenir fotografies úniques, entre les quals es troben: Composicións macro, el plat a taula, menjant el producte, a la cuina, elaborant el plat…

Lliurem totes les fotografies en alta resolució en format JPG i optimitzades per a web i xarxes socials en un termini de 3-4 dies aproximadament. 

Sí, a més de ser fotògrafs culinaris professionals i d’oferir sessions de fotografia gastronòmica, també realitzem reportatges de vídeo per a dinamitzar el contingut i donar suport a les imatges estàtiques.

CONTACTE

Demana ara el pressupost i comença a obtenir resultats en les teves fotografies amb els millors professionals en fotografia de Barcelona.

Telèfono

+34 93 176 02 07

Ubicació

Carrer de la Constitució, 79,
local 2, 08014 Barcelona

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES: En compliment del deure informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.
RESPONSABLE DE TRACTAMENT: Responsable: NEBARI ESTUDI, SL - CIF: B66700832 Dir. Postal: CARRER CONSTITUCIO, 79 LOCAL 2, CP: 08014 - BARCELONA (BARCELONA
FINALITAT: Gestionar la seva consulta/petició i donar una resposta a la mateixa.
CONSERVACIÓ DE LES DADES: Les dades es conserven el temps estrictament necessari per a la relació i el que li és exigible legalment, sent destruïts posteriorment mitjançant els processos segurs de l'organització.
LEGITIMACIÓ: El seu consentiment.
DESTINATARIS: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existeixi una obligació legal o comunicació necessària per donar contestació a la seva consulta.
DRETS: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).
INFORMACIÓ ADDICIONAL: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals aquí.

Política de privadesa

POLÍTICA DE PRIVADESA DEL LLOC WEB

Som una empresa en la qual la transparència en la informació és fonamental per establir una relació de confiança amb les persones que formen el nostre projecte i amb els nostres proveïdors i clients, sent la protecció de les dades personals de les persones que confien en nosaltres de vital importància, per la qual cosa volem mitjançant la present política de privacitat informar-li sobre com recaptem i com tractem o utilitzem aquestes dades.

En aquesta política de privadesa s’estableixen les bases sobre les quals l’empresa, tracta les dades de caràcter personal que voluntàriament ens faciliten els nostres usuaris a través de la pàgina web.

Aquesta política sempre serà aplicable quan es facilitin dades a l’empresa, la qual serà responsable de les seves dades (Responsable del Tractament de les Dades), i a través de qualsevol dels formularis de contacte o subscripció on es recullin dades de caràcter personal (nom, email, etc.).

A QUÈ ENS COMPROMETEM

 • A respectar la privadesa dels nostres usuaris i tractar les dades personals amb el consentiment dels mateixos.
 • A tractar les dades personals que estrictament necessitem per donar el servei sol·licitat, i tractar-los de forma segura i confidencial, prenent les mesures necessàries per evitar l’accés no autoritzat i l’ús indegut dels mateixos.
 • A no utilitzar les dades personals per a finalitats per les quals no hem obtingut prèviament el consentiment.
 • A no donar les dades personals a tercers ni compartir-los.
 • A conservar les dades personals durant el temps estrictament necessari per a la finalitat concreta per la qual han estat proporcionades.

 

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE  S US DADES PERSONALS

Nom de l’empresa

NEBARI ESTUDI, SL

NIF

B66700832

Adreça postal

CARRER CONSTITUCIO, 79 LOCAL 2, 08014, BARCELONA

 

QUÈ ÉS UNA DADA PERSONAL I EL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

Una dada personal és tota informació sobre una persona física identificada o identificable. Es considera persona física identificable tota persona la identitat de la qual pugui determinar-se directa o indirectament, en particular mitjançant un identificador, com per exemple un nom, un nombre d’identificació, dades de localització, un identificador en línia o un o diversos elements propis de la identitat física, fisiològica, genètica, psíquica, econòmica, cultural o social d’aquesta persona. 

Així mateix, el tractament de dades personals implica qualsevol operació o conjunt d’operacions realitzades sobre dades personals o conjunts de dades personals, ja sigui per procediments automatitzats o no, com la recollida, registre, organització, estructuració, conservació, adaptació o modificació, extracció, consulta, utilització, comunicació per transmissió, difusió o qualsevol altra forma d’habilitació d’accés, acaro o interconnexió, limitació, supressió o destrucció.

 

QUINS TRACTAMENTS REALITZEM SOBRE LES SEVES DADES PERSONALS I PER A  QUINES FINALITATS

 • Sol·licitud d’informació per part de l’usuari

Gestionar la sol·licitud d’informació remesa per part de l’usuari a través del formulari de contacte i/o l’adreça de correu electrònic, correu postal i/o número de telèfon facilitat a través del lloc web. 


 • Suscripció a newsletter

Gestionar la subscripció a l’enviament de newsletter 


 • Treballar amb nosaltres mitjançant l’enviament del currículum

Gestió dels CV rebuts a través del formulari disponible en el lloc web. Així com dels vídeos de presentació adjuntats a la sol·licitud. 


 • Alta i accés al perfil d’usuari

Gestió de l’alta i de l’accés al portal d’usuari mitjançant el corresponent compte d’usuari i contrasenya. 


 • Gestió dels comentaris en el blog.

Gestionar l’enviament i recepció dels comentaris que l’usuari hagi publicat en el blog.

 

QUINES DADES PERSONALS CAPTEM

A través de la nostra pàgina web podem recaptar dades personals per a diferents finalitats:

 • Sol·licitud d’informació per part de l’usuari

Captarem el seu nom, adreça de correu electrònic, número de telèfon, així com aquelles dades personals que ens hagi facilitat amb motiu de la consulta plantejada.


 • Suscripció a newsletter

Captaremos su dirección de correo electrónico.


 • Treballa amb nosaltres mitjançant l’enviament de currículum 

Captarem el seu nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon, experiència laboral i acadèmica, així com qualsevol altra informació addicional que hagi inclòs en el seu CV. Igualment, captarem la seva imatge mitjançant el vídeo de presentació que ens hagi facilitat. 


 • Alta i accés al perfil d’usuari

Adreça de correu electrònic  i contrasenya, així com qualsevol altra dada que s’hagi facilitat amb la finalitat de crear el compte o perfil.


 • Gestió dels comentaris en el blog.

Qualsevol dada que s’hagi facilitat en publicar el corresponent comentari. 

 

Depenent de la finalitat per la qual s’aporten les dades, seran requerides les dades estrictament necessàries. 

És important que l’usuari sigui conscient de les dades que aporta i la finalitat per la qual ho fa perquè al moment que les facilita, està acceptant que recopilem, emmagatzemem i utilitzem aquestes dades per a la finalitat requerida, podent a qualsevol moment retirar el consentiment prestat pels llits oportuns sent el consentiment de l’interessat la base legal i legitimació per al tractament de les seves dades personals.

QUINA ÉS LA LEGITIMACIÓ PER Al TRACTAMENT DE LES DADES PERSONALS

D’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades, necessitem una base de legitimació per al tractament de les seves dades personals. La base de legitimació és el seu consentiment. 

QUINS DRETS TÉ SOBRE LES DADES PERSONALS APORTADES

Com a usuari, pot exercitar els següents drets: 

 • Dret d’accés: Té dret a obtenir per part de l’empresa confirmació de si s’estan tractant o no les seves dades personals que, i si escau, quines dades tracta.
 • Dret de rectificació: Té dret a obtenir per part de NEBARI ESTUDI, SL., la rectificació de les dades personals inexactes que li concerneixin. En la sol·licitud de rectificació haurà d’indicar les dades que desitja que es modifiquin.
 • Dret d’oposició: Té dret a oposar-se a qualsevol moment, per motius relacionats amb la seva situació particular, al fet que dades personals que li concerneixin siguin objecte d’un tractament basat en l’interès legítim de l’empresa. En aquest cas, l’empresa deixarà de tractar les dades personals, tret que acreditem motius legítims imperiosos per al tractament  que prevalguin sobre els seus interessos, drets i llibertats, o per a la formulació, l’exercici o la defensa de reclamacions.
 • Dret de supressió: Té dret a obtenir per part de NEBARI ESTUDI, SL. la supressió de les dades personals que li concerneixin.
 • Dret a la portabilitat de les dades: Té dret al fet que l’empresa transfereixi les seves dades personals a un altre responsable del tractament. Solament és possible exercir aquest dret quan el tractament estigui basat en l’execució d’un contracte o en el seu consentiment i el tractament es realitzi per mitjans automatitzats.
 • Dret a la limitació del tractament: Té dret a sol·licitar-nos que suspenguem el tractament de les seves dades quan: impugni l’exactitud de les dades, mentre NEBARI ESTUDI, SL. verifica aquesta exactitud; hagi exercit el dret d’oposició al tractament de les seves dades, mentre que es verifica si els motius legítims de NEBARI ESTUDI, SL. prevalen sobre els seus com interessat.

En qualsevol moment, podrà exercitar aquests Drets, mitjançant un escrit i acreditant la seva personalitat dirigit al responsable del tractament a l’adreça assenyalada anteriorment, o a través de l’adreça de correu electrònic: [email protected].

A més, podrà presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si considera que el tractament de dades personals infringeix la legislació aplicable.

SEGURETAT I EMMAGATZEMATGE DE LES DADES

Mantindrem les dades durant el temps estrictament necessari per a la prestació del servei sol·licitat i mentre el titular no sol·liciti la seva eliminació, adoptant les mesures adequades de caràcter tècnic i organitzatiu contra el tractament no autoritzat o il·lícit i contra la seva pèrdua, destrucció o dany accidentals, fent tot el possible per protegir-los i mantenir-los de forma segura.QUINES DADES PERSONALS COMPARTIM AMB TERCERS

No es preveuen cessions de dades excepte en aquells casos en què existeixi una obligació legal o comunicació necessària per poder prestar-li el servei sol·licitat adequadament. No hi ha previsió de transferències de dades internacionals.

Política de coockies

PRIMERA CAPA 

 • *En el cas que el lloc web utilitzi cookies pròpies amb finalitats exclusivament tècniques, és a dir, únicament per al correcte funcionament del lloc web, s’inclourà en el baner la següent llegenda:

 

Utilitzem cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recaptem ni cedim dades de caràcter personal dels usuaris. Clica AQUÍ, per a més informació sobre la Política de Cookies. 

ACCEPTAR COOKIES              REBUTJAR COOKIES

 • *En el cas que el lloc web utilitzi cookies pròpies i de tercers amb finalitats exclusivament tècniques, és a dir, únicament per al correcte funcionament del lloc web, s’inclourà en el bàner la següent llegenda:

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat exclusivament tècnica. Clica AQUÍ, per a més informació sobre la Política de Cookies. 

ACCEPTAR COOKIES              REBUTJAR COOKIES

 • *En el cas que el lloc web utilitzi cookies pròpies i de tercers amb finalitats tècniques i de personalització, s’inclourà en el bàner la següent llegenda:

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitats tècniques i de personalització. Clica AQUÍ, per a més informació sobre la Política de Cookies. 

ACCEPTAR COOKIES              REBUTJAR COOKIES

 • *En el cas que el lloc web utilitzi cookies pròpies i de tercers amb finalitats tècniques, de personalització, analítiques i de publicitat anònima, s’inclourà la següent llegenda:

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitats tècniques, de personalització, analítiques i per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l’anàlisi anònima dels hàbits de navegació. Clica AQUÍ per a més informació sobre la Política de Cookies. Pots acceptar totes la cookies prement el botó “Acceptar” o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó “Configurar”.

ACCEPTAR COOKIES CONFIGURAR COOKIES

 • *En el cas que el lloc web utilitzi cookies pròpies i de tercers amb finalitats tècniques, de personalització, analítiques i de publicitat personalitzada/comportamental, s’inclourà la següent llegenda:

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitats tècniques, de personalització, analítiques i per mostrar-te publicitat personalitzada a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Clica AQUÍ per a més informació sobre la Política de Cookies. Pots acceptar totes la cookies prement el botó “Acceptar” o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó “Configurar”.

ACCEPTAR COOKIES CONFIGURAR COOKIES

 

*CONFIGURAR COOKIES: Per als dos últims supòsits especificats anteriorment, en fer clic a configurar cookies, haurà d’aparèixer el següent desplegable. L’usuari podrà seleccionar les cookies en concret que vulgui permetre.

CONFIGURACIÓ DE COOKIES:

 • Cookies tècniques: ACCEPTAR REBUTJAR
 • Són necessàries per al correcte funcionament del lloc web.
 • Permeten la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d’accés restringit, completar i enviar un formulari de contacte, etc.


 • Cookies de personalització: ACCEPTAR REBUTJAR
 • Permeten especificar o personalitzar algunes característiques de les opcions generals. Per exemple, definir l’ idioma, configuració regional o el tipus de navegador.


 • Cookies analítiques: ACCEPTAR REBUTJAR
 • Ens permeten conèixer millor les preferències dels usuaris en el nostre lloc web i així realitzar millores. 
 • Captem informació anònima sobre l’ús del nostre lloc web.


 • Cookies publicitàries: ACCEPTAR REBUTJAR
 • Ens permeten mostrar-te publicitat que pot ser interessant per a tu.
 • Mostren anuncis dirigits a tu de forma anònima.


 • Cookies de publicitat comportamental: ACCEPTAR REBUTJAR*només per al supòsit 5
 • Permeten mostrar-te publicitat personalitzada a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació, formant un perfil de les teves preferències  com a usuari.

 

SEGONA CAPA: 

QUÈ ÉS UNA COOKIE?

Aquest lloc web utilitza cookies i/o tecnologies similars que emmagatzemen i recuperen informació quan navegues. En general, aquestes tecnologies poden servir per a finalitats molt diverses, com, per exemple, reconèixer-te com a usuari, obtenir informació sobre els teus hàbits de navegació o personalitzes la forma en la qual es mostra el contingut. Els usos concrets que fem d’aquestes tecnologies es descriuen a continuació. 

QUI UTILITZA LA INFORMACIÓ DE LES COOKIES?

Nom de l’empresa

NEBARI ESTUDI, SL

NIF

B66700832

Adreça postal

CARRER CONSTITUCIO, 79 LOCAL 2, 08014, BARCELONA

 

QUINS TIPUS DE COOKIES EXISTEIXEN?

Les Cookies poden classificar-se, en virtut de les seves característiques pròpies, dins de diverses categories.

 • Segons l’entitat que la gestioni:


 • Cookies pròpies: Són aquelles que s’envien al teu ordinador i són gestionades exclusivament per nosaltres per al millor funcionament del Lloc web.


 • Cookies de tercers: Són aquelles que s’envien al teu ordinador i no són gestionades per nosaltres sinó per una tercera entitat. 

 

 • Segons el termini de temps que romanen activades: 


 • Cookies de sessió: Aquest tipus de cookies recapten i emmagatzemen dades únicament mentre l’Usuari accedeix al Lloc web. 


 • Cookies persistents: Mitjançant aquest tipus de cookies les dades segueixen emmagatzemades i poden ser accedides i tractades durant el període definit pel responsable de la cookie, i pot anar d’uns minuts a diversos anys.


 • Segons la finalitat:


 • Cookies tècniques: Són aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través del lloc web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que el mateix ofereix, com per exemple, controlar  el  tràfic  i  la comunicació   de   dades,   identificar   la   sessió,   accedir   a   parts   d’accés   restringit, recordar els elements que integren una comanda,  realitzar el procés de compra  de     una comanda,  realitzar  la  sol·licitud  d’inscripció    o  participació  en  un esdeveniment,   utilitzar   elements   de   seguretat   durant   la   navegació,   emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so o compartir continguts a través de xarxes socials.


 • Cookies de personalització: Són aquelles que permeten a l’usuari accedeix al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides, com per exemple l’ idioma, la configuració regional des d’on accedeix al servei, etc. 


 • Cookies d’anàlisi: Són aquelles que permeten al responsable de les mateixes, el seguiment i  anàlisi del comportament dels usuaris dels llocs web als quals  estan  vinculades.  La  informació  recollida  mitjançant  aquest  tipus  de  cookies  s’utilitza en el mesurament de l’activitat dels llocs web, aplicació o plataforma i per a l’elaboració      de  perfils  de  navegació  dels    usuaris  d’aquests    llocs, aplicacions i plataformes, amb la finalitat d’introduir millores en funció de l’anàlisi de les dades d’ús que fan els usuaris del servei.


 • Cookies publicitàries: Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si escau, s’hagi inclòs en el lloc web, aplicació o plataforma des de la qual presta el servei sol·licitat sobre la base dels  criteris com el contingut editat o la freqüència en la qual es mostren els anuncis.


 • Cookies de publicitat comportamental: Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si escau, l’editor hagi inclòs a la seva pàgina web, aplicació o plataforma des de la qual presta el servei sol·licitat. Aquestes cookies emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l’observació continuada dels seus hàbits de navegació, la qual cosa permet desenvolupar un perfil específic per mostrar publicitat en funció del mateix.

 

QUINS TIPUS DE COOKIES UTILITZA AQUEST LLOC WEB?

 

A continuació, s’especifiquen les cookies en concret emprades en el present Lloc web:

 

Nom

Tipus (tècniques, personalització, anàlisi o publicitàries)

Durada

Finalitat

Pròpies/Tercers

*Identificació del tercer (link a la Política de Cookies del tercer)

     
     
     
     
     
     

 

Aquesta taula pot ser actualitzada conforme a les cookies empleades a cada moment. T’ aconsellem que consultis la nostra Política de Cookies de forma regular. 

 

ES REALITZEN TRANFERÈNCIESS DE DADES A TERCERS PAÏSOS?

Pots informar-te de les transferències a tercers països que, si escau, realitzen els tercers identificats en aquesta política de cookies en els seus corresponents polítiques (Veure els enllaços facilitats en la taula anterior, a l’apartat de cookies de tercers).

COM DESHABILITAR I BLOQUAR COOKIES? 

T’ informem que, en qualsevol cas, pots desactivar o bloquejar les cookies activant la configuració del teu navegador, permitiéndoti rebutjar la instal·lació de totes o algunes de les cookies. En cas de no permetre la instal·lació de cookies és possible que no puguis accedir a algunes de les funcionalitats del present lloc web, i per tant, la teva experiència com a usuari en el lloc web resulti menys satisfactòria.

Pots permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el teu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat en el teu ordinador. Per a més informació sobre com ajustar les seves configuracions de cookies en els següents navegadors, ti remetem a l’enllaç pertinent:

Internet Explorer

Firefox

Chrome

Safari

Opera

 

QUINS DRETS TÉ S SOBRE LES DADES PERSONALS APORTADES?

Com a usuari, pots exercitar els següents drets: 

 • Dret d’accés: Tens dret a obtenir per part de l’empresa confirmació de si s’estan tractant o no les teves dades personals que, i si es el cas, quines dades tracta.
 • Dret de rectificació: Tens dret a obtenir per part de l’empresa,  la rectificació de les dades personals inexactes que et concerneixen. En la sol·licitud de rectificació hauràs d’  indicar les dades que vols que es modifiquin.
 • Dret d’oposició: Tens dret a oposar-te en qualsevol moment, per motius relacionats amb la teva situació particular, al fet que dades personals que et concerneixin siguin objecte d’un tractament basat en l’interès legítim de l’empresa.  En aquest cas, l’empresa deixarà de tractar les dades personals, tret que acreditem motius legítims imperiosos pel tractament  que prevalguin sobret us interessos, drets i llibertats, o per a la formulació, l’exercici o la defensa de reclamacions.
 • Dret de supressió: Tens dret a obtenir per part de l’empresa, la supressió de les dades personals que et concerneixin..
 • Dret a la portabilitat de les dades: Tens dret al fet que l’empresa transfereixi les teves dades personals a un altre responsable del tractament. Només és possible exercir aquest dret quan el tractament estigui basat en l’execució d’un contracte o al teu consentiment i el tractament es realitzi per mitjans automatitzats..
 • Dret a la limitació del tractament: Tens dret a sol·licitar-nos que suspenguem el tractament de les teves dades quan: impugnes l’exactitud de les dades, mentre l’empresa verifica aquesta exactitud; hagis exercit el dret d’oposició a el tractament de les teves dades, mentre que es verifica si els motius legítims de l’empresa prevalen sobre els teus com interessat.
 • Dret a no ser objecte de decisions individuals automatitzades, inclosa l’elaboració de perfils: Tens dret a no ser objecte d’una decisió basada únicament en el tractament automatitzat, inclosa l’elaboració de perfils, que produeixi efectes jurídics o t’afecti significativament de manera similar.

 

En qualsevol moment, podràs exercir aquests Drets, mitjançant un escrit i acreditant la teva  personalitat dirigit a NEBARI ESTUDI, SL amb adreça de correu postal en Av. 305, N.º 5, Local 1, 08860, Castelldefels, Barcelona

A més, podràs presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideres que el tractament de dades personals infringeix la legislació aplicable.

Avís legal

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), l’empresa  li informa que és titular del lloc web. D’acord amb l’exigència de l’article 10 de la citada Llei, informa de les següents dades: 

El titular d’aquest lloc web és: 

Nom de l’empresa

NEBARI ESTUDI, SL

NIF

B66700832

Adreça postal

CARRER CONSTITUCIO, 79 LOCAL 2, 08014, BARCELONA

Nombre d’inscripció 

Número de inscripción

USUARIS

L’accés i/o ús d’aquest portal li atribueix la condició d’USUARI, que accepta, des d’aquest accés i/o ús, les Condicions Generals d’Ús aquí reflectides. Les citades Condicions seran aplicable independentment de les Condicions Generals de Contractació que si escau resultin d’obligat compliment.

ÚS DEL PORTAL

La pàgina web proporciona l’accés a multitud d’informacions, serveis, programes o dades (d’ara endavant, “els continguts”) en Internet pertanyents a NEBARI ESTUDI, SL o als seus llicenciadors als quals l’USUARI pugui tenir accés. L’USUARI assumeix la responsabilitat de l’ús del portal. Aquesta responsabilitat s’estén al registre que anés necessari per accedir a determinats serveis o continguts.

En aquest registre l’USUARI serà responsable d’aportar informació veraç i lícita. Com a conseqüència d’aquest registre, a l’USUARI se li pot proporcionar una contrasenya de la qual serà responsable, comprometent-se a fer un ús diligent i confidencial de la mateixa. L’USUARI es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis que NEBARI ESTUDI, SL ofereix a través del seu portal i amb caràcter enunciatiu però no limitatiu, a no emprar-los para: 

 • incórrer en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe i a l’ordre públic
 • difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic-il·legal, d’apologia del terrorisme o atemptatori contra els drets humans
 • provocar danys en els sistemes físics i lògics de  NEBARI ESTUDI, SL dels seus proveïdors o de terceres persones, introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o qualssevol altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar els danys anteriorment esmentats;
 • intentar accedir i, si escau, utilitzar els comptes de correu electrònic d’altres usuaris i modificar manipular els seus missatges. NEBARI ESTUDI, SL es reserva el dret de retirar tots aquells comentaris i aportacions que vulnerin el respecte a la dignitat de la persona, que siguin discriminatoris, xenòfobs, racistes, pornogràfics, que atemptin contra la joventut o la infància, l’ordre o la seguretat pública o que, al seu judici, no resultessin adequats per a la seva publicació. En qualsevol cas, NEBARI ESTUDI, SL o serà responsable de les opinions abocades pels usuaris a través dels fòrums, xats, o altres eines de participació.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

NEBARI ESTUDI, SL serà titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d’ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.).

Tots els drets reservats. En virtut del que es disposa en els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de NEBARI ESTUDI, SL L’USUARI es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de NEBARI ESTUDI, SL Podrà visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L’USUARI haurà d’abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat en el les pàgines de NEBARI ESTUDI, SL

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT

NEBARI ESTUDI, SL no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

MODIFICACIONS

NEBARI ESTUDI, SL es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes al seu portal, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en la qual aquests apareguin presentats o localitzats al seu portal.

ENLLAÇOS

En el cas que a la pàgina web es disposessin enllaços o hipervínculos feia altres llocs d’Internet, NEBARI ESTUDI, SL no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas NEBARI ESTUDI, SL assumirà responsabilitat alguna pels continguts d’algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d’aquests hipervínculos o altres llocs d’Internet.

Igualment, la inclusió d’aquestes connexions externes no implicarà cap tipus d’associació, fusió o participació amb les entitats connectades.

DRET D’EXCLUSIÓ

NEBARI ESTUDI, SL es reserva el dret a denegar o retirar l’accés a portal i/o els serveis oferts sense necessitat de preavís, a instància pròpia o d’un tercer, a aquells usuaris que incompleixin les presents Condicionis Generals d’Ús.

GENERALITATS

NEBARI ESTUDI, SL perseguirà l’incompliment de les presents condicions, així com qualsevol utilització indeguda del seu portal exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.

MODIFICACIÓ DE LES PRESENTS CONDICIONS I DURADA

NEBARI ESTUDI, SL podrà modificar a qualsevol moment les condicions aquí determinades, sent degudament publicades com aquí apareixen.

La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per unes altres degudament publicades.

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

La relació entre NEBARI ESTUDI, SL i  l’USUARI es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als Jutjats i tribunals de la ciutat anteriorment indicada.

Skip to content